ŠARENI GULAŠ

Potrebni sastojci:

-luk (2 glavice)

-300 gr. junećeg mesa

-aleva paprika (1/2 kašičice)

-lovorov list

-biber

-himalajska so

-brokoli i karfiol

-sok od paradajiza

-beli luk

-persun

Priprema:

Prodinstati luk na malo svinjske masti, zatim dodati juneće meso isečeno na komadiće i dobro izmešati. Skloniti sa vatre, dodati malo aleve paprike, bibera, himalajske soli, lovorov list i naliti vodom.

Na polovini kuvanja dodati sok od paradajiza, beli luk i peršun i nalivati vodom po potrebi, ali trebalo bi da bude malo gušći.

Na drugoj ringli prokuvati karfiol i brokoli 10-tak minuta i posoliti.

Naliti brokoli i karfiol gulašom i uživati u ovom ukusnom i zdravom jelu.

PRIJATNO!

Vaš trener, Igor Kovačević.

Živi zdravo saveti